Om 3 DAGE TIL HEST 2016


FREDAG D. 13 MAJ TIL SØNDAG D. 15 MAJ 2016

FRITIDSCENTRET HØJVANG er vi stolt af at kunne være en del af Ungdomsringes 3 DAGE TIL HEST.

3 DAGE TIL HEST drejer sig om heste – fællesskab – læring, grin – ridning og udfordringer som er blevet muligt i samarbejde med en af Aalborgs største fritidsklubber som har haft heste som midtpunkt igennem næsten 30 år.

HESTECAMPEN giver mulighed for at vælge imellem to workshops og blive dygtigere i enten spring eller Islandsk ridning. Der vil også være foredrag, gode råd og ridning af og med professionelle ryttere, som alle, uanset niveau, vil kunne lære en masse af.

UNDER CAMPEN vil der komme nogle meget spændende overraskelser… konkurrencer og fede præmier. Ligesom der er en masse underholdning, leg og mulighed for at få en masse nye venner.

HESTEAKTIVITETER er ofte meget dyre og derfor kan det være svært for børn og unge i en udsat position, at prioritere dette.

3 DAGE TIL HEST vil give alle hesteinteresserede børn og unge mulighed for at mødes med andre unge med heste- interesse, uanset social baggrund. Derfor er der mulighed for at låne en hest på stedet, men man er også velkommen til at medbringe sin egen hest.

HELE DANMARK har børn og unge som interessere sig for heste. Derfor får du mulighed for at mødes med børn og unge fra hele landet på campen. Vi ser frem til nogle gode og fede dage sammen, og gør denne event til en tilbagekommende begivenhed.

Velkommen til 3 DAGE TIL HEST 2016

3 DAGE TIL HEST kræver at man er tilmeldt. Tilmelding kan kun ske via din klub – der er lukket for tilmelding for 2016. Ved spørgsmål kan man henvende sig til Inge Conradsen via email: Con-fb@aalborg.dk

U LOGO #1