3DMH19 SPONSOR


SPONSOR STØTTE: Uden vores firmaer i vores lokal område ville det ikke være muligt for os at give så mange præmier og så mange gode oplevelser for vores deltagere. Vi sætter stor pris på dem som har valgt at støtte os i 2019 🙂


 

Ungdomsringen er en forening stiftet i 1942 for alle fritids-, junior- og ungdomsklubber samt ungdomsskoler i Danmark.

Foreningen har tre hovedopgaver:

  • at skabe og gennemføre aktiviteter for unge gennem klubber og ungdomsskoler
  • at arbejde med kompetenceudvikling i forhold til ledere og medarbejdere inden for ungeområdet
  • at skabe politisk fokus på vilkårene i unges fritidsliv – på vegne af vores medlemmer

Ungdomsringen arbejder for medlemmernes interesser.
Børn og unge griber og skaber deres eget liv. Betydningsfulde relationer, fællesskaber og helhed i børn og unges liv er formålet med Ungdomsringens virke.

Ungdomsringen er hovedaktør for 3 DAGE MED HEST 2018


Fritidscentret Højvang bidrager med klubbens bygninger og vores aktiviteter. Alt fra sovepladser til mad til aktiviteterne er udelukket gjort af vores klubmedlemmer i samråd med personalet. En del af vores personale arbejder frivilligt sammen med frivillige fra lokal området som gør det muligt, at afholde arrangementet.

Ungdomsringens koncept er at de unge står for arrangementet under guidning af voksne. Det støtter Fritidscentret Højvang 100% og sætter en ære i.


Click Svendborg

Click Svendborg

Brian Bang som har Click Foto i Svendborg har givet tilskud i form af udstyr som vi uddeler som præmier under eventet.

Click Foto i Svendborg har en rigtig god service, og deres priser er fuld på højde med hvad netbutikkerne tilbyder. Vi sætter pris på, at få støtte fra alle steder i landet.

BESØG CLICKS FACEBOOK HER


A. Enggaard A/S er et entreprenørfirma, der fokuserer entydigt på ansvarlighed.
Som familievirksomhed gennem tre generationer, stikker vores ansvarlighed dybt. Den bygger på nogle af de stærke menneskelige værdier, nordjyder er kendt for. Det betyder blandt andet i praksis, at vi gør det, vi siger og at vi siger det, vi gør.

Vi har arbejdet os op til at være en af de største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer i Nordjylland.

Besøg A. Enggaard HER


Labtech Data i City Syd i Aalborg har bidraget med hardware til præmier. Labtech er en god og solid partner hos Fritidscentret Højvang som altid yder en top professionel service til vores eSport og teknik generelt. Hos Labtech føler man sig altid velkommen og de er ikke blege for at gøre en ekstra indsats.

Besøg Labtech Data HER


Min Købmand i Godthåb er vores lokale købmand som altid har gode tilbud, og er et rart sted at komme. Min købmand har desuden tit åben når de andre ikke har. Man møder altid søde ansatte, og Mette er altid glad når man besøger hendes butik.

Besøg Min Købmand i Godthåb HER


Lund Thomsen har været fast inventar i Svenstrup igennem mange år. Tøjbutikken ligger ved Svenstrup Station og man bliver altid mødt med en god service og godt humør.

Besøg Lund Thomsen HER


MyHeart

 

MyHeart er vores lokale fitness center som også har en afdeling i Hadsund. Her kan man komme og træne under gode forhold og kompetente medarbejdere er altid imødekommende og hjælpsom.

Besøg MyHeart HER 


Ferslev El

Finn fra Ferslev El har igennem mange år sørget for strøm og andet el arbejde på Fritidscentret Højvang. Man bliver altid mødt af en god service og professionelle medarbejder som altid giver den lidt mere end de andre.

Besøg Ferslev El HER


Mad ud af huset, mad til bryllup, mad til arrangement, frokostordning, julemenu, julebuffet og nytårsmenu i Aalborg Nordjylland

Le chef har eksisteret siden 2008. Indehaver Jens Simonsen har en forkærlighed for nordisk inspireret mad – og for sæsonens råvarer. Den ufravigelige ambition er altid at levere mad af høj kvalitet, der både smags og ernæringsmæssigt har noget at byde på. Lé Chef vækster og tæller pt 7 kokke samt en chauffør.

Teamet bag virksomheden er gearet til alle – og gerne anderledes – opgaver, og tager gerne imod en udfordring. ”Vi går op i at levere en menu der er skræddersyet arrangementet. Vi bruger gerne tid på at tale med kunden og afstemme forventninger, så vi er sikre på, at slutresultatet bliver en – på alle måder – smagfuld oplevelse.”

LÆS MERE OM LE CHEF HER


 

Land & Fritid er til dig med interesse inden for hus og have, kæledyr, hobbylandbrug, udendørsfritidsaktiviteter eller til dig, som går på jagt.

Land & Fritid er en landsdækkende butikskæde med 39 butikker, som tilbyder et bredt produktsortiment af kvalitetsprodukter inden for foder, gødning, hegnsartikler, haveartikler, fritidstøj, sko og tilbehør samt udstyr til hest og rytter og øvrige kæledyr. Derudover har vi til jægeren et bredt sortiment af jagtbeklædning og udstyr. Vi tilbyder ligeledes træpiller og briketter af høj kvalitet.

Har du brug for professionel rådgivning står vores butikspersonale klar til at hjælpe inden for alle produktkategorierne, og har du spørgsmål omkring din hest eller dit kæledyrs trivsel, fodring eller pleje, er du velkommen til at kontakte Land & Fritids to dyrlæger.

Spørg Dyrlægen

Dyrlæge tilknyttet Equsana sidder klar til at besvare alt omkring heste:

Anne Dorthe Skøttrup Broe: adb@dlg.dk

Dyrlæge tilknyttet Land & Fritid sidder klar til at besvare alt omkring kæledyr:

Karen Tjørnelund: dyrlaegen@landogfritid.dk