FOR NYE MEDLEMMER


Om nogle uger er sommerferien slut. Et nyt skoleår starter. For Fritidscentret Højvang betyder det, at en stor del nye børn starter i 4. klasse og dermed også starter i klubben.

Har I ikke fået indmeldt jeres børn endnu, er man altid velkommen til at komme forbi klubben og få en snak. Det er også muligt at prøve klubben i nogle dage før man beslutter sig for at indmelde sig.

Har man ikke gået i en fritidsklub i Aalborg Kommune før er de to første måneder helt gratis. Eneste krav er at man bliver indmeldt. Indmeldelsen kan man hente i klubben eller HER

Vores Ungdomsklub er åben tirsdag, onsdag og torsdag samt alle dage i ferierne. Det er gratis at gå i Ungdomsklub og kræver blot at man bliver indmeldt.

Ungdomsklubben er fra 7. klasse og frem til man fylder 18 år. Det er muligt at prøve Ungdomsklubben allerede i 6. klasse hvis man er medlem af Fritidsklubben.

Det er muligt at gå i Ungdomsklubben selvom man er 18 år. Det er kræver dog en klar aftale. Spørg personalet til råds.

Vi har en lang række aktiviteter for vores medlemmer blandt andet tilbyder vi – crossbanen – eSport – sport – en indendørs sal – kreativt værksted – en cafe med billard og en masse hygge – vores bygger med heste, smådyr og kaniner – hvor udgangspunktet altid er Plads Til Alle I Fællesskabet!

Besøg os eller ring på 99 82 34 70 for mere information.

En typisk fredag på Fritidscentret Højvang