KREA


På denne side kan du læse om vores kreative værksted på Fritidscentret Højvang.

 Er du glad for at være kreativ med alt fra maling og pensler til perler og smykker – og der derimellem, så er vores KREA lige noget for dig! 

I vores krea-værksted kan du fra mandag til torsdag fordybe dig i mange forskellige kreative projekter sammen Sidsel, Ildi og Kurt. 

Når KREA har åben, er altid flere forskellige ting, som du kan give dig i kast med – ligemeget om du har 10 minutter eller 2 timer. På tavlen kan du se, hvilke ting du kan gå i gang med – det kunne eksempelvis være male på lærred, dekorere papæsker, lave smykker og male på glas. 

Udover de ting du kan lave hver dag, har vi også nogle dage lidt større krea-projekter. Her har vi blandt andet lavet batik-trøjer og slim! Og du får selvfølgelig de ting du laver med hjem! 

Vi har også nogle projekter soErm kører over længere tid, hvor vi laver udsmykning til klubben – du vil nok høre om den berygtede kæmpe-pompon, der tog 19 måneder at lave. I de projekter kan alle være med.

For os er det vigtigste, at du føler dig velkommen og tilpas i KREA – der kommer rigtig mange forskellige børn og unge i værkstedet, og det er forskelligheden der giver plads til at udforske sine kreative evner og lære af hinanden. 

Du skal ikke være kreativ, man kan også sagtens nyde hyggen og roen, eller komme forbi hvis du har brug for en pause. Og hvis du har verdens ide, som vi ikke lige har tænkt på, så er du velkommen til, at spørge om voksen, om det lige kan lade sig gøre. 

Alt i KREA er gratis.

Firefly spring colors with creative workshop 54889
Firefly spring colors with creative workshop 5017
Firefly spring colors with creative workshop 1599
Firefly spring colors with creative workshop 19456
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow