LAN PARTY

På fritidscentret Højvang kan vi tilbyde Lan Party for vores medlemmer. I vores eSports rum er der mulighed for op til 24 brugere. Alt er kablet med 300/40 megabit internet. Vores Lan Party vil blive reklameret her på hjemmeside. ESport/Gaming vil blive en del af Open By Night  – hold øje med vores Open By Night hvis gaming er lige dig.

Egne maskiner er velkommen. Vi sætter dog krav til at vores Gaming liste bliver overholdt – vi yder ingen erstatning ved ødelagt/stjålet udstyr.

På længere sigt arbejder vi på at holde Lan Party i samarbejde med klubberne i Aalborg Kommune og deltage i større Lan Partys i Danmark.

Ydermere vil der være mulighed for at lave større Lan Party i vores sal i fremtiden. Vi arbejder på at kunne tilbyde lokal området at bruge vores sal. Hvilke vilkår og rammer arbejder vi på. Er der interesse er man altid velkommen til at kontakte os. Vi har 300/40 megabit internet med med 8/16 ports gigabit switch. Ved større Lan Party er det et krav at eget netværks udstyr medbringes med maskinerne.