MODTAGELSEN


Modtagelsen

Modtagelsen er der hvor vi byder dig velkommen, hver dag du kommer i klubben. I modtagelsen hjælper vi med at finde de aktiviteter der interesserer dig. Vi har en tavle i modtagelsen, der viser hvilke aktiviteter/fællesskaber, der bliver tilbudt på dagen. Her finder du også programmet for, hvad der bliver lavet i de forskellige fællesskaber. Det er også i modtagelsen, hvor I kan melde jer til ture og se hvilke ekstraordinære arrangementer vi laver. Vi tager imod aalborgkortet og Mobilepay som betaling, da vi er et kontantløst fritidscenter.

Vi voksne i modtagelsen er eksperter i at finde på noget at lave, så i aldrig får en kedelig dag. I modtagelsen kan dig og dine venner tage et slag bordtennis eller bordfodbold. I modtagelsen kan I altid sætte jer og tage en slapper for dagen. Hvis I har brug for en voksen at snakke med, om ting der er sket, kan I altid komme til os.

Det er de voksne i modtagelsen, som tager telefonen, når I ringer til klubben. Vi er altid klar til at svare på spørgsmål og hjælper gerne med at få sendt jer hjem eller videre til fritidsaktiviteter. Hvis I skal betale for kæledyr, ridning, ture eller lignende, er det os i modtagelsen der hjælper med det. Det er i modtagelsen, hvor du kan blive meldt ind i klubben om det er fritidsklubben eller ungdomsklubben.