NATUR & UDELIV


På denne side kan du læse om vores natur og udeliv:

Natur og udeliv er vores tilbud til dig som har lyst til at opleve naturen, være aktiv udenfor, lave bål mad, bygge i træ, cykling og svømning. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker om aktiviteter og ture. Vi er klar på at udfordre os selv og hinanden. Vi laver mad på bål, minimum en gang om måneden. Det kan være alt fra brød, kage, supper og lign.

Natur og udeliv er en sæsonbestemt aktivitet hvor vi har meget fokus på at lave aktiviteter i fra forår til og med efteråret. Skulle du have ønske om at lave en bestemt aktivitet i vinteren som kælkning eller måske vinterbadning så finder vi også ud af det.

Natur og udeliv foregår om tirsdagen når I kommer fra skole, og fortsætter indtil fritidsklubben lukker hvor vi hjælper hinanden med at rydde og vedligeholde grejet.

Vi har både Mountain bikes og by cykler i klubben som vi kan bruge til at tage på ture med. Turene på cykel kan være alt fra tærren ture hvor vi søger mod skoven eller vores crossbane eller det kan være hyggeture ud til et naturområde hvor vi så kan gå en tur eller nyde hinandens selskab væk fra det pulserende liv på klubben.