PRAKTISK INFORMATION

Her på siden vil vi opdatere følgende de praktiske informationer om dagene.


Info Banner


Vi glæder os til nogle gode dage med jer alle i samarbejde med Ungdomsringen.

For at vi alle kan få nogle gode dage, er der nogle få, men vigtige råd og retningslinier.

VORES CAFE er midtpunktet i klubben. Her vil du kunne finde alt relevant information om hvad der sker i campen.

FRIVILLIGE fra lokal samfundet har stillet op til campen for at give jer nogle gode dage. Vores lokale frivillige har lagt mange kræfter i campen – vær med til at give dem nogle gode oplevelser. Mange af vores klub medlemmer har været med til at planlægge denne camp. Programmet for weekenden er udelukkende planlagt af vores Hjælpere på Byggeren – kun vejledt af råd fra personalet.

ALKOHOL er ikke tilladt under campen.

TYVERI håber vi ikke vi oplever. Ungdomsringen eller Fritidscentret Højvang erstatter IKKE forsvundne genstande.

OPBEVARING af ting (ikke fx tøj). Vi har et aflåst rum som kun personalet har adgang til. Det er på eget ansvar. Vi dækker ikke ved forsvundne ting.

OPLADNING AF ENHEDER er muligt. Husk din egen oplader, og husk at det er på eget ansvar. Vi har et aflåst rum som kun personalet har adgang til. Spørg en voksen

MEDIA Vi tager billeder og video hele weekenden. Hvis du tager nogle fede billeder eller optager den fedeste video som du bare må vise alle andre – så kontakt personalet! Respekter venligst dem som ikke ønsker at få taget billeder eller video.

INTERNET er muligt på dele af Højvang. Vi garantere ikke for at det kan trække alle brugere. Wifi koden vil stå i Cafen ved vores information. Vi opfordre alle til ikke at streame YouTube og Netflix mf. i fuld kvalitet til hensyn til båndbredden.