SPONSOR 2017


Ungdomsringen er hovedaktøren til 3 DAGE MED HEST som bidrager med en sum penge der gør det muligt at afholde 3 DAGE MED HEST på Fritidscentret Højvang. Vælger man at bidrage til eventen går det ubeskåret til de unge. Ingen tjener på eventen som udelukket bliver drevet af frivillige pædagoger og frivillige fra lokal området, samt selvfølgelig vores unge som planlægger hele weekenden i samråd med vores pædagoger.

Under her kan i se hvem der bidrager til 3 DAGE MED HEST 2017 for at give vores unge en endnu bedre weekend


Ungdomsringen er en forening stiftet i 1942 for alle fritids-, junior- og ungdomsklubber samt ungdomsskoler i Danmark.

Foreningen har tre hovedopgaver:

  • at skabe og gennemføre aktiviteter for unge gennem klubber og ungdomsskoler
  • at arbejde med kompetenceudvikling i forhold til ledere og medarbejdere inden for ungeområdet
  • at skabe politisk fokus på vilkårene i unges fritidsliv – på vegne af vores medlemmer

Ungdomsringen arbejder for medlemmernes interesser.
Børn og unge griber og skaber deres eget liv. Betydningsfulde relationer, fællesskaber og helhed i børn og unges liv er formålet med Ungdomsringens virke.

Ungdomsringen er hovedaktør for 3 DAGE MED HEST 2017


Fritidscentret Højvang bidrager med klubbens bygninger og vores aktiviteter. Alt fra sovepladser til mad til aktiviteterne er udelukket gjort af vores klubmedlemmer i samråd med personalet. En del af vores personale arbejder frivilligt sammen med frivillige fra lokal området som gør det muligt, at afholde arrangementet.

Ungdomsringens koncept er at de unge står for arrangementet under guidning af voksne. Det støtter Fritidscentret Højvang 100% og sætter en ære i.


BROEN – en forening, der hjælper udsatte børn til et aktivt fritidsliv

BROEN har som formål at støtte socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt eller andre fritidsaktiviteter. Målet er at få børnene ud blandt andre børn, hvor de kan være en del af et positivt fællesskab og spejle sig i voksne rollemodeller og dermed få nogle succesoplevelser og en styrket tro på sig selv. Det foregår i lokale foreninger og klubber med sport, teater, musik eller andre aktiviteter for børn og unge som omdrejningspunkt.

BROENs lokalforeninger hjalp i 2015 mere end 3.000 børn og unge til en meningsfuld fritid i stærke fællesskaber.

BROEN Aalborg har bidraget med et større beløb som gør det muligt, at holde tilmeldingsprisen i bund.


A. Enggaard A/S er et entreprenørfirma, der fokuserer entydigt på ansvarlighed.
Som familievirksomhed gennem tre generationer, stikker vores ansvarlighed dybt. Den bygger på nogle af de stærke menneskelige værdier, nordjyder er kendt for. Det betyder blandt andet i praksis, at vi gør det, vi siger og at vi siger det, vi gør.

Vi har arbejdet os op til at være en af de største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer i Nordjylland.


Brian Bang som har Click Foto i Svendborg har givet tilskud til udstyr, så vi kan tilbyde vores unge, at kunne tage endnu bedre billeder, og dermed kunne vise hele Danmark hvor et fedt tiltag 3 DAGE MED HEST er for vores unge i Danmark.

Click Foto i Svendborg har en rigtig god service, og deres priser er fuld på højde med hvad netbutikkerne tilbyder. Vi sætter pris på, at få støtte fra alle steder i landet.


Labtech Data i City Syd i Aalborg har bidraget med hardware til præmier. Labtech er en god og solid partner hos Fritidscentret Højvang som altid yder en top professionel service til vores eSport og teknik generelt. Hos Labtech føler man sig altid velkommen og de er ikke blege for at gøre en ekstra indsats.


Min Købmand i Godthåb er vores lokale købmand som altid har gode tilbud, og er et rart sted at komme. Min købmand har desuden tit åben når de andre ikke har. Man møder altid søde ansatte, og Mette er altid glad når man besøger hendes butik.


Vores lokale Rema 1000 som findes i centrum af Svenstrup. Her finder du altid gode tilbud og et personale som altid er søde og venlige.


Maria’s Blomster er vores lokale blomsterhandler. Her får man altid flotte blomster og en rigtig god service.


Lund Thomsen har været fast inventar i Svenstrup igennem mange år. Tøjbutikken ligger ved Svenstrup Station og man bliver altid mødt med en god service og godt humør.


Wärtsilä har en afdeling i Svenstrup som hjælper med at bidrage til en god weekend for vores unge.


Salon Holstein ligger i Skalborg tæt på Svenstrup. En dygtig og sød frisør bidrager til 3 DAGE MED HEST 2017 for at give unge i Danmark en ekstra god weekend.


Tankekuren er udviklet til mennesker som ønsker et vedvarende vægttab. En kur der ikke starter med kostomlægning og motionsprogrammer, men langt før dét, nemlig med den mentale sundhed. Kroppen kan sagtens ændres, men vi er nødt til at have hovedet med, hvis det skal lykkes og vare ved.


Foreningen Møllehavehuset.dk er en forening som bringer litteratur og kultur til udkants Danmark. Johannes Møllehave er foreningens kerne sammen med saloner hvor både medlemmer og besøgende kan opleve kendte mennesker holde foredrag på Langeland. Målet er at videre give Johannes Møllehaves kultur arv til nye generationer. Derfor støtter Møllehavehuset også de unge i Danmark.


Skalborg Kirke er en kirke som ikke bare holder gode traditioner i live i kristendommens navn, men hellere ikke er bleg for at gå nye veje for at følge med tiden, og dermed hvor de unge er. Ud over at Skalborg Kirke hjælper gode formål i kirkens navn, så støtter de også udsatte unge diagonalt i Danmark.

Skalborg Kirke afholder mange gode arrangementer. Eksempelvis har Sigurd Barret og Kim Sjøgren givet koncert. Hver måned afholdes der Prise Med Spise som er Gudstjenester med fællesspisning til priser hvor alle kan være med. Besøg Skalborg Kirke og find ud af hvad din kirke også kan gøre for dig.


Jan Thiemer

Hos Jan Thiemer får man altid en god service i både hans malerbutik i Svenstrup, men også på alt slags malerarbejde. Butikken som findes ved Svenstrup Station finder man altid gode tilbud, og god vejledning.


Mosebæk Rideudstyr

Mosebæk Rideudstyr

Mosebæk Rideudstyr er en lokal butik tæt på Aars med mere end 600 kvm2 butik. De forhandler mange forskellige mærker, og har et stort udvalg til heste og ryttere.

Mosebæk Rideudstyr støtter 3 DAGE MED HEST 2017 for at hjælpe vores unge i Danmark.


AB Rideudstyr

AB Rideudstyr er en rideudstyrsbutik hvor du kan købe kvalitetsrideudstyr til meget konkurrencedygtige priser. Vi forhandler BR, Bucas og Uvex produkter og har en række mærkevarer som er indkøbt som restpartier og derfor kan sælges til særdeles favorable priser.

Vi får produceret egne varer i høj kvalitet som sælges til særdeles konkurrencedygtige priser. Vores egne produkter hedder AB og grunden til de lave priser er at vi springer fordyrende grossist led over og køber direkte ved producenterne. Kvaliteten er derfor helt i top selv om priserne er lave.


Nordjyst Ride- og Islænderudstyr

Nordjysk Ride og Islænderudstyr er den største special butik i Nordjylland. Vi har et bredt sortiment til fornuftigt priser til ryttere og heste i alle aldre.


Sammen med et godt udvalg af alle gængse forbrugsvarer, kan vi også tilbyde produkter, du ikke finder i andre rideudstyrsbutikker.

Vores styrke er et bredt udvalg, flexibilitet og god serviceAlmas Park & Fritid leverer ydelser og produkter inden for mange udendørs hobby-kategorier. Er du entusiastisk omkring eksempelvis jagt og fiskeri, ridning eller vedligeholdelse af hus og have, og søger efter det helt rigtige udstyr til de bedste priser, er du kommet til det helt rette sted.


Danish Agro koncernen er hovedsageligt beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinhandel og energi samt køb af afgrøder fra landbruget.


Roomstory.dk

Hos Romstory går vi op i hjemmet og den atmosfære som en god indretning med lækkert stilbevidst interiør kan give. Alle vores interiørprodukter er håndplukket og er valgt for en årsag.

Hos Roomstory vil vi gerne kunne servicere dit hjem lige fra køkkenet til badeværelset. Eksempelvis kan du købe gourmet produkter fra den franske michelin kok, Nicolas Vahé, eller skønne duftlys lavet på soja fra Meraki. Vi har et stort udvalg i luksus sengetøj, smukke vaser, bløde plaider og meget mere.

Se det hele her på shoppen og bestil lidt velvære hjem til dig selv. Vi elsker at sende pakker og går op i god service og vores kunder.


Gauti Rideudstyr

Tekst kommer..


Horze Aalborg

Hos Horze Aalborg finder du 500 m2 med alt til hest og rytter! I butikken vil du finde hele det omfattende sortiment fra Horze samt mange andre mærkevarer, fra bl. a. Kingsland, Animo, Gersemi, Musto, Dubarry, BR, Jacson, Dyon,Döbert, Cavalor, Pharmacare, Fleck, Sprenger Bid, proffesionel choise, veredus og meget mere..


Søstrene Grenes

I 1973 begyndte det forunderlige eventyr om Søstrene Grene i Aarhus, Danmark. En fortælling om de to aldrende Grene-søstre, Anna og Clara, der passioneret arbejder på at skabe små lyspunkter i hverdagen. Anna og Clara kan finde skønhed og glæde i selv de mindste ting, og den begejstring vil de gerne dele med omverdenen. Derfor har de skabt en kæde af butikker, som rummer en ganske særlig stemning. Det skal være som at træde ind i en oase, hvor man for en stund får et lille afbræk fra den travle hverdag. På den måde forsøger søstrene at sætte scenen for vidunderlige oplevelser og glade stunder. Oplevelser hvor man opfordres til at slippe fantasien løs og gå på opdagelse. Som Anna plejer at sige:

Med et nysgerrigt og kreativt sind, kan selv de mindste ting blive til noget helt vidunderligt.


Eques

Rideudstyr skabt med livserfaring og ekspertviden til hest & rytter


The Reef Løkken

Velkommen til Caribien – i Danmark – og fortryllende oplevelser i vores 1500 kvm2 store tropiske badeland. Med palmer, klipper og bølgeskvulp i det caribiske badeparadis og eksotisk kolonistil overalt på hotellet, er illusionen om sol og sommer perfekt.

The Reef er en aktivitet som Højvang bruger tit og ofte. Det er et sted som er højt på vores unges ønskeliste. Deres service er altid i top.