SPONSOR 2018


Ungdomsringen er hovedaktøren til 3 DAGE MED HEST som bidrager med en sum penge der gør det muligt at afholde 3 DAGE MED HEST på Fritidscentret Højvang. Vælger man at bidrage til eventen går det ubeskåret til de unge. Ingen tjener på eventen som udelukket bliver drevet af frivillige pædagoger og frivillige fra lokal området, samt selvfølgelig vores unge som planlægger hele weekenden i samråd med vores pædagoger.

HENT SOM PDF HER

Under her kan i se hvem der bidrager til 3 DAGE MED HEST 2018 for at give vores unge en endnu bedre weekend


Ungdomsringen er en forening stiftet i 1942 for alle fritids-, junior- og ungdomsklubber samt ungdomsskoler i Danmark.

Foreningen har tre hovedopgaver:

  • at skabe og gennemføre aktiviteter for unge gennem klubber og ungdomsskoler
  • at arbejde med kompetenceudvikling i forhold til ledere og medarbejdere inden for ungeområdet
  • at skabe politisk fokus på vilkårene i unges fritidsliv – på vegne af vores medlemmer

Ungdomsringen arbejder for medlemmernes interesser.
Børn og unge griber og skaber deres eget liv. Betydningsfulde relationer, fællesskaber og helhed i børn og unges liv er formålet med Ungdomsringens virke.

Ungdomsringen er hovedaktør for 3 DAGE MED HEST 2018


Fritidscentret Højvang bidrager med klubbens bygninger og vores aktiviteter. Alt fra sovepladser til mad til aktiviteterne er udelukket gjort af vores klubmedlemmer i samråd med personalet. En del af vores personale arbejder frivilligt sammen med frivillige fra lokal området som gør det muligt, at afholde arrangementet.

Ungdomsringens koncept er at de unge står for arrangementet under guidning af voksne. Det støtter Fritidscentret Højvang 100% og sætter en ære i.


Himmerland Boligforening

Himmerland Boligforening – Boligselskab i Aalborg

 Himmerland Boligforening er en af Jyllands største almene boligorganisationer. Vi har cirka 7.000 lejemål fordelt på familieboliger, ungdomsboliger og seniorboliger.

LÆS MEGET MERE PÅ DERES HJEMMESIDE HER


Click Svendborg

Click Svendborg

Brian Bang som har Click Foto i Svendborg har givet tilskud i form af udstyr som vi uddeler som præmier under eventet.

Click Foto i Svendborg har en rigtig god service, og deres priser er fuld på højde med hvad netbutikkerne tilbyder. Vi sætter pris på, at få støtte fra alle steder i landet.

BESØG CLICKS FACEBOOK HER


Skalborg Kirke er en kirke som ikke bare holder gode traditioner i live i kristendommens navn, men hellere ikke er bleg for at gå nye veje for at følge med tiden, og dermed hvor de unge er. Ud over at Skalborg Kirke hjælper gode formål i kirkens navn, så støtter de også udsatte unge diagonalt i Danmark.

Skalborg Kirke afholder mange gode arrangementer. Eksempelvis har Sigurd Barret og Kim Sjøgren givet koncert. Hver måned afholdes der Prise Med Spise som er Gudstjenester med fællesspisning til priser hvor alle kan være med. Besøg Skalborg Kirke og find ud af hvad din kirke også kan gøre for dig.


A. Enggaard A/S er et entreprenørfirma, der fokuserer entydigt på ansvarlighed.
Som familievirksomhed gennem tre generationer, stikker vores ansvarlighed dybt. Den bygger på nogle af de stærke menneskelige værdier, nordjyder er kendt for. Det betyder blandt andet i praksis, at vi gør det, vi siger og at vi siger det, vi gør.

Vi har arbejdet os op til at være en af de største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer i Nordjylland.


Wärtsilä har en afdeling i Svenstrup som hjælper med at bidrage til en god weekend for vores unge.


Jan Thiemer

Hos Jan Thiemer får man altid en god service i både hans malerbutik i Svenstrup, men også på alt slags malerarbejde. Butikken som findes ved Svenstrup Station finder man altid gode tilbud, og god vejledning.


 

Labtech Data i City Syd i Aalborg har bidraget med hardware til præmier. Labtech er en god og solid partner hos Fritidscentret Højvang som altid yder en top professionel service til vores eSport og teknik generelt. Hos Labtech føler man sig altid velkommen og de er ikke blege for at gøre en ekstra indsats.


Min Købmand i Godthåb er vores lokale købmand som altid har gode tilbud, og er et rart sted at komme. Min købmand har desuden tit åben når de andre ikke har. Man møder altid søde ansatte, og Mette er altid glad når man besøger hendes butik.


Vores lokale Rema 1000 som findes i centrum af Svenstrup. Her finder du altid gode tilbud og et personale som altid er søde og venlige.


Maria’s Blomster er vores lokale blomsterhandler. Her får man altid flotte blomster og en rigtig god service.


Lund Thomsen har været fast inventar i Svenstrup igennem mange år. Tøjbutikken ligger ved Svenstrup Station og man bliver altid mødt med en god service og godt humør.Almas Park & Fritid leverer ydelser og produkter inden for mange udendørs hobby-kategorier. Er du entusiastisk omkring eksempelvis jagt og fiskeri, ridning eller vedligeholdelse af hus og have, og søger efter det helt rigtige udstyr til de bedste priser, er du kommet til det helt rette sted.


Horze Aalborg

Hos Horze Aalborg finder du 500 m2 med alt til hest og rytter! I butikken vil du finde hele det omfattende sortiment fra Horze samt mange andre mærkevarer, fra bl. a. Kingsland, Animo, Gersemi, Musto, Dubarry, BR, Jacson, Dyon,Döbert, Cavalor, Pharmacare, Fleck, Sprenger Bid, proffesionel choise, veredus og meget mere..


klipoteket

klipoteket

Når vi byder dig velkommen i Klipoteket, kan du forvente at blive mødt med et smil, god stemning og professionel service.

Det er vores store passion at følge med i de sidste nye trends og nyheder indenfor både hår og mode generelt. Vi ved hvor forskellige mennesker og hår kan være, og derfor er det en mærkesag for os, at hver enkelt kunde får personlig råd og vejledning. Hos Klipoteket får du derfor vores bedste bud på, hvad passer til netop dig og dit hår og hvordan du bedst plejer det.

Vi tilstræber altid at have produkter, som er fri for parabener, så ”grønne” som muligt og naturligvis i super høj kvalitet.

Besøg Klipoteket på deres hjemmeside HER og deres Facebook HER


Danish Agro koncernen er hovedsageligt beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinhandel og energi samt køb af afgrøder fra landbruget.