AFHENTNING AF TØJ


Kære forældre.

Som I ved, er Højvang, et fritidscenter, der til alle dage, vægter udelivet. Sne, kulde, blæst og regn er ingen hindring for et aktivt udemiljø. Påklædningen skal selvfølgelig være derefter, og det efterlader til tider nogle store udfordringer for os ansatte.

Der hænger til stadighed meget tøj i vores gangarealer, og det er helt okay såfremt, jeres barn husker at tage det med hjem igen, og gerne hver dag – hvilket dog ikke altid sker.

Vi skal i sædvanlig efterårs stil, derfor gøre opmærksom på, at vi tømmer gangarealerne for tøj hver fredag. Placerer dette i affaldssække som mærkes – og efter en til to uger efter dette, køres til blå kors eller lignende.

Vi er simpelthen nødt til at gøre dette, og beder om jeres forståelse herfor. Ligeledes at I kommer forbi, og kigger gangarealer og de føromtalte sække igennem, hvis I konstaterer at jeres barn mangler noget.

Følgende medarbejdere har ansvaret for gangarealerne: Inge, Jan og Søren.

Disse kan kontaktes om nødvendigt, men de står ikke til rådighed for at grave dybt i sækkene og lede. Det er her I selv må på banen, komme forbi og kigge.

I håb om jeres forståelse.

Centerleder
Henrik Leth-Nielsen