August 2014

Velkommen til alle nye børn og velkommen tilbage til alle “gamle” børn. Vi er nu i fuld gang efter en dejlig varm sommer. Der er liv og god stemning overalt. Det virker som om alle de nye medlemmer stille og roligt har fundet ud af, hvordan en dag på klubben fungerer.

Til at hjælpe i cirkus har vi fået Mikkel og Emilie, som underviser i henholdsvis akrobatik, jonglering, trapez og stof. Peter K er der selvfølgelig også.

Alle sy/kreaaktiviteter er blevet samlet i et hus nu – i det gamle stuehus, som nu hedder Kreahuset. Det har fået en makeover i løbet af sommeren og er blevet gjort klar til efterårssæsonen. Vi glæder os til mange hyggelige timer der. Kreahuset har også fået nye kræfter i form af Pia Mia, som kommer hver tirsdag, torsdag og fredag og hjælper børnene med at udfolde deres kreative sider. Pia Mia er pædagogstuderende og har en baggrund, som grafisk designer. På skift vil Susanne og Helle også være at finde der. 

Som noget nyt holder fritidsklubben åben fredage aftener i tidsrummet 18.00 – 22.00. Her vil der være særligt tilrettelagte aktiviteter, som fx er tema-, interesse- eller årstidsbestemte. Aktiviteterne vil ofte være med tilmelding og vil løbende blive lagt ud her på hjemmesiden. Tilbuddene vil være meget blandede, for herigennem at ramme børnenes behov og interesser i fritidsklubben bredest muligt.