BURGER KING SØGER UNG ARBEJDERE


Kom til jobsamtale på Fritidscentret Højvang

OPDATERET: Ny dato for jobsamtaler på Højvang er fredag d. 01.11.2019

I forbindelse med at vi hjælper vores unge med fritidsjob – både almindelig og med støtte, har vi fået et godt samarbejde med flere firmaer/institutioner. Senest har vi fået et samarbejde med Daniel Selch som er står for den nye Burger King ved motorvejen i Svenstrup.

Den nye Burger King åbner omkring i november.

I forbindelse med vores samarbejde afholder Daniel job samtaler på Højvang fredag d. 01.11.2018 – er det noget for dig så snak med Inge eller Dan så vil vi hjælpe med kontakt/CV så du kan komme i betragtning til et fritidsjob. Vi sørger for en hyggelig aften med snack og varm / kold drikke for de interesseret.

Du skal have et CV med foto med – vi hjælper gerne med at lave et CV. Tidspunkt for samtalerne kommer senere på ugen når vi har et overblik.

Du kan selvfølgelig også selv ansøge 🙂

Mvh Dan Riis & Inge Conradsen

Daniel skriver:

Er du min nye deltidsmedarbejder eller fuldtidsmedarbejder?

Jeg søger deltids medarbejdere under 18 år og som har færdiggjort 9. klasse til min nye Burger King restaurant i Svenstrup. Det er en fordel for fuldtids ansøgerne at have erfaring.

Jeg ved at ansatte, som trives, skaber gode gæsteoplevelser. Jeg leder efter dig, som elsker at have direkte kontakt med gæster.

Hvorfor skal du vælge os?

Du får erfaring i at samarbejde i et team, og det bliver værdifuldt for dig resten af livet. Vi er også sikre på, at du vil møde mange nye venner. Du får lært meget om gæsteservice. Vi tilbyder fleksible arbejdstider, hvilket gør, at du let kan kombinere jobbet med skole .

Vi tilbyder et spændende og varieret arbejde i højt tempo. Kan du lide at arbejde i teams, har en positiv indstilling og trives i en hverdag med fart på, så er jobbet hos Burger King måske noget for dig? Vores medarbejdere har mange forskellige arbejdsopgaver, og du kommer både til at arbejde ved kassen, i køkkenet og ude hos gæsterne i restauranten.

Hvis du ønsker udvikling og at få mere ansvar, har vi mange forskellige karrieremuligheder. Vi rekrutterer næsten alle ledere internt. Mange af vores restaurantchefer og franchisetagere begyndte også som medarbejdere.

Lyder jobbet hos Burger King i Svenstrup som noget for dig, så send en motiveret ansøgning til: Bksvenstrup@gmail.com
I emnefeltet skriver du enten: Deltid under 18 + alder

VIGTIG INFO!
Frist for ansøgning: ASAP
Tiltrædelse dato: November
Rekruttering sker løbende, hvorfor jeg opfordrer til at ansøge hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

/Franchisetager, Daniel Selch

Direkte link til Burger King Svenstrups Facebook