Foredrag med Kirsten Lyhne

Jeg kommer igen

“Jeg kommer igen”

Af Kirsten Lyhne


Den 16 februar 2015, styrtede Kirsten Lyhnes søn, Alexander, på snowboard i Tjekkiet. Hårdt kvæstet, og intuberet på skadestedet, blev han fløjet med helikopter fra skisportsstedet og til et traumecenter, 65 km væk.

Han lå i koma i 2 ½ døgn, med blødninger flere steder i hovedet og adskillige brud i hele kroppen. Da han begyndte at vågne, kunne lægerne konstatere at han også var lammet i venstre side, lammet i ansigtet samt ikke kunne tale.

Det blev til 12 dages ophold, for Alexander og Kirsten, på traumecenteret i Hradec Kralove.

Alexander_2

Alexander Lyhne

Alexanders ulykke blev en magisk rejse i ”energier”, med brug af alternative behandlingsformer, bl.a. fjernhealing, musik, telepati og synkronicitet, og miraklerne begyndte at indtræde i så stor stil, at han, stik imod alle odds, begyndte i gymnasiet 5 uger efter ulykken.

Lægernes dom hed ellers 1-2 års hård træning, med forventning om at komme til at leve et nogenlunde ”normalt” liv.

Foredraget afholdes mandag d. 23 maj 2016 klokken 18:30 – 22:00 på Fritidscentret Højvang i Svenstrup. Der er plads til 30 personer. Tilmeldelse er efter først til mølle princippet og koster 20 kr pr person, som dækker kaffe og lidt forfriskninger. Sidste frist for tilmelding er fredag d. 20 maj 2016.

TRYK HER FOR AT TILMELDE DIG


[google_map_easy id=”1″]