God Jul & Godt Nytår

Kære forældre.

Vi skriver snart 2015, og verden bliver mere og mere digital. Som mange af jer har bemærket, er vi i større grad begyndt at bruge vores hjemmeside og Facebook.

Vi er stolte af vores fritidscenter, som vi gerne viser frem. Men vi er endnu mere stolte af alle de gode ting, som børnene deltager i hver eneste dag.

Ved jeres barns indmeldelse har I skrevet ja til at jeres barn måtte fotograferes / video optages. Vi vil gerne udvide horisonten lidt og bruge de digitale medier endnu mere, så i kan følge med i vores dagligdag. Facebook er et rigtig godt sted at dele gode begivenheder.

Vi har afstemt lovgivningen på området i det kommunale system og følger selvfølgelig retningslinjerne herfor. De billeder vi vælger at lægge ind på Facebook og vores hjemmeside, vil være af børn i aktiviteter.

Enkelte af jer har skrevet nej til at jeres barn må fotograferes /videofilmes. Det respekterer vi selvfølgelig fuldt ud.

Har I spørgsmål – ris eller ros til vores nye tiltag er I mere end velkommen til at kontante os, da vi gerne vil i dialog med jer forældre om brug af de sociale medier.

Vores primær formål er at nå ud til så mange som muligt, så I kan følge jeres børns hverdag i klubben. Et billede siger tit mere en tusind ord, siger man jo.

Vi vil selvfølgelig kun benytte Højvangs officielle Facebook profil til formålet. Ikke enkelte medarbejderes egen Facebook profil.

Vi har lagt en video ind på Facebook, som I kan se. Vi vil meget gerne have respons fra jer.

https://www.facebook.com/fchojvang

Med venlig hilsen Fritidscentret Højvang