Headspace

Torsdag den 18. juni får fritidsklubben besøg af Headspace. Se længere nede hvad Headspace er for noget. I tidsrummet 15.30-16 vil der i cafeen blive fortalt om, hvad Headspace er og hvad man kan bruge dem til. I forlængelse af dette vil der blive fortalt om mobning på sociale medier. I dette tidsrum er der ikke andre aktiviteter igang. Der vil blive hygget med frugtsalat imens Headspacefolkene fortæller.

Har du lyst til efterfølgende at snakke med en fra Headspace er du meget velkommen til det. De bliver her resten af eftermiddagen….

…..og om aftenen i ungdomsklubben. Kl. 18 – 18.30 er der fællesspisning, som er gratis. Her efter vil Headspacefolkene i ca. 1 time fortælle om mobning på de sociale medier. De vil meget gerne have en dialog med jer UKmedlemmer om det og også gerne inddrage nogle af jeres erfaringer med emnet. Alle andre aktiviteter er lukket ned i dette tidsrum.

Headspace – Brug for nogen at tale med?

Vi støder alle ind i problemer. Nogle gange kommer de til at fylde så meget at de overskygger alt i hverdagen. Måske har du svært ved at se, hvordan du skal håndtere problemerne.

Uanset hvad det drejer sig om, kan du få hjælp i Headspace. Du kan være anonym og det er dig, der bestemmer hvad du vil snakke om. Ingen problemer er for store eller små.

I headspace kan du få hjælp til foreksempel:

  • konflikter med familien, vennerne eller kæresten.
  • Angst, stress, tristhed, ensomhed, lavt selvværd, tunge tanker eller andre svære følelser.
  • At hjælpe én du er bekymret for.At tage kontakt til kommunen, søge job eller bolig, lægge et budget eller opsøge læge eller speciallæge.

Det kan også være noget helt andet. Det er helt op til dig. Du bestemmer.

Headspace er for alle. Det er en god ide at tale med nogen om problemer. Men det er ikke alle, som har nogen, der er gode at tale med. Det er heller ikke altid nemt at finde frem til den helt rigtige hjælp – selvom den måske findes.

I Headspace kan du både finde nogen at tale med, samt hjælp til at finde frem til den helt rigtige hjælp til dig og dit behov. Hvis du ønsker det. Headspace er én indgang til hjælp.

Det er gratis, anonymt og uforpligtende. Headspace er for alle unge i alderen 12-25 år – uanset bopæl.

Kig forbi, sms, ring eller send en mail eller chat med os. Vi har ingen tidsbestilling eller ventelister. Alt foregår på dine præmisser Klik ind på www.headspace.dk og læs mere.

Headspace Aalborg – Borgergade 6 – 9000 Aalborg – tlf. 53733006 – SMS 53733036 – email: aalborg@headspace.dk – Facebook: headspaceaalborg – Instagram:headspace_aalborg

Åbningstider: mandag – fredag 12.00 – 19.00. Chat mandag – fredag 12.00 – 22.00.