KÆRE ALLE, VELKOMMEN TILBAGE (2018)


Kære alle.

Velkommen tilbage efter en meget solrig sommerferie. Fritidscenteret Højvang har ikke holdt sommerferie, så der har været masser af aktiviteter i klubben hele sommeren. Sommerferien er også tiden hvor vi gør Højvang klar til et nyt år. Der er blevet knoklet sammen med børnene for at gøre klar til en ny sæson.

Vores nye 4. klasser har haft muligheden for at starte allerede 1. august 2018. Det er der mange der har benyttet sig af. I løbet af de næste par uger vil nye medlemmer få deres numre og få tildelt en plads til deres tasker m.v.

Vi opfordre nye medlemmer til  at kigge på hjemmesiden for at se hvad der sker i klubben. Vi udsender nyhedsbrev hver mandag hvor ugens program også udsendes. I kan framelde nyhedsbrevet til enhver tid. Vi har i sommerferien rundet 100.000 besøg på vores hjemmeside. Vi er stolte af at kunne vise hvad vi laver i klubben 🙂

NYHEDSSERVICE

Husk at de to første måneder er gratis. Læs vilkårene for at benytte tilbuddet. Fra 7. klasse er det muligt at blive indmeldt i vores Ungdomsklub som er gratis.

Læs mere her:

MEDLEM & PRISER

I vores cafe kan børnene betale med Mobilepay og skolekortet. Har dit barn ikke et skolekort, så kontakt Søren på vores kontor. Han er behjælpelig. Søren er til at træffe typisk fra klokken 10.00 og frem til klokken 14.00. Tirsdage er han dog til klokken 16.00

Der er også mulighed for at ringe til ham på 99 82 34 70

Vi gør opmærksom på at ridning den første måned er gratis. Vi giver nye medlemmer muligheden for at få afprøvet om ridning er noget. Derefter skal der laves en kontrakt mellem hjemmet om klubben for at komme på et fast ridehold.

Den seneste tid har vi desværre måtte sige farvel til nogle af vores dejlige heste. Vi er igang med at søge efter nogle nye heste. Glæd jer til at være med til at tage imod dem.

I vores cafe er Annette nu ansvarlig. Helle Rørbæk er på orlov det næste år for at prøve nye kræfter. Det betyder også at vi er igang med at finde en ny til vores kreative værksted. Annette er også tilbage i UK om onsdagen hvor hun er i motionen. Michael er som altid i motionen tirsdag og torsdag.

Jan Reinholdt er startet på nyt arbejde, og vi ønsker ham selvfølgelig alt godt fremover. Det betyder at vi er igang med ansættelse samtaler til en ny idræts/eSports pædagog.

Lotte er endelig tilbage efter et år på uddannelse. Hun er på Højvang mandag, tirsdag og onsdag, mens hun torsdag og fredag er på uddannelse. Mathilde starter på uddannelse d. 3. september 2018, men have vagter når hendes tid tillader det.

Vores årskalender er snart klar. Hold øje med hjemmesiden så du kan se hvad der sker i klubben i løbet af året.

iPads og computere er velkommen i klubben. Vi har 500/500 internet og nyt WIFI som børnene kan benytte frit. Børnene har ansvaret for deres enheder selv, da klubben ikke dækker ved et evt tyveri eller lignende.

Til sidst vil vi lade dagens billeder tale for sig selv. Det har været en god første skoledag på Fritidscentret Højvang med en masse glade, og forhåbningsfulde børn.