LAN PARTY VINTERFERIEN 2019


I vinterferien afholder Fritidscentret Højvang lan party d 22-23 feb 2019. Fredag klokken 16:00 starter vi, og lørdag klokken 10:00 går vi hjem og sover når vi har ryddet og op spist morgenmad.

Lan party’et er for vores Fritids og Ungdomsklub medlemmer, samt special gruppen (Kurt). Vi gør opmærksom på, at man SKAL være medlem af klubben for at kunne deltage. 4. klasserne kan deltage frem til midnat hvor vi spiser natmad.

Med tidligere erfaringer ved vi at nogle unge ikke kan holde sig vågen hele natten. Dem vil vi selvfølgelig lave aftaler med familierne herom – vi sover ikke under hele lan party’et, og vi ønsker at alle har et godt lan party 🙂

Vi har afsat 40 pladser denne gang. Vi har 13 maskiner + 1 PS3 + 1 PS4 – disse maskiner er for vores medlemmer som ikke har nogen maskiner selv. Alle andre skal have maskiner med selv. Vi hjælper gerne med transport af udstyr som ved tidligere lan party. Snak med Dan, Kurt og Sebastian så vi finder de bedste løsninger.

Prisen er 50 kr og er inkl pizza, drikkevarer, natmad, morgenmad og snacks – slik og ekstra drikkevarer (energi/alkohol er ikke tilladt) tager du selv med.

Tilmeldingen er gældende når man har betalt, og aftalt PC/PS med personalet.

Ved spørgsmål så ring 99 82 34 70 eller kom forbi klubben og snak med Dan, Kurt eller Sebastian.

Lan party’et er kun for gamere. Dvs at man gamer hele aften/natten 🙂 

Lan Party Vinterferien 2019