NY OG VIGTIG INFORMATION


Kære forældre

Onsdag aften den 11. marts meddelte Statsminister Mette Frederiksen, på et ekstraordinært pressemøde, at alle skoler og dagtilbud lukker fra på mandag den 16. marts 2020 og i foreløbigt to uger. Det betyder at, alle vores kommunale daginstitutioner, vuggestuer, dagplejere og fritidscentre i Aalborg Kommune er lukket fra mandag.

Udmeldingen sker som følge af udviklingen af coronavirus (COVID-19), og myndighedernes kamp for at bremse smittespredningen.

Gældende fra torsdag og fredag:
Hvis du har mulighed for at passe dine børn, er Regeringens udmelding, at du skal gøre det allerede fra torsdag eller fredag. Men vi står naturligvis klar til på sædvanlig vis at modtage og passe de børn, der har behov for pasning torsdag og fredag. Hvis du holder dit barn hjemme, skal du give besked herom til dit pasningstilbud.

Gældende fra mandag den 16. marts – og 14 dage frem:
I forbindelse med lukning af dagtilbuddene, etablerer vi nødpasning fra på mandag for de børn, hvis forældre varetager kritiske funktioner i den offentlige eller private sektor, eller som på trods af myndighedernes opfordring til at holde børnene hjemme, ikke har andre pasningsmuligheder.

Nødpasning
I tilfælde af, at man har behov for nødpasning, skal der gives besked til jeres daginstitution, dagplejer eller fritidscenter hurtigst muligt og senest fredag kl. 10.00.

Herefter vil de, der har behov for nødpasning i løbet af fredag modtage nærmere information om dette.
Vi er helt opmærksomme på, at der er tale om en ekstraordinær situation, som vores Statsminister også gentog under pressemødet, og vi vil i situationen finde de bedst mulige løsninger samtidig med at, vi efterlever myndighedernes anbefalinger.

Ved ny information, orienterer vi jer herom på Min Institution. I mellemtiden appellerer vi til jeres tålmodighed.

Med venlig hilsen

Hans Chr. Mariegaard
Børne- og Familieafdelingen
Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen