OPDATERING AF HJEMMESIDEN


Idag har vi arbejdet på en større opdatering af hjemmesiden. Den er blevet mere simpel og vi er igang med at opdatere teksten til vores aktiviteter m.v.
Det er også blevet mere overskueligt at besøge hjemmesiden fra en mobil telefon. Vi ved at flere og flere bruger telefonen til hjemmesider.

Fra mobiltelefon

Fra mobiltelefon

Vores side med VORES DYR er også skudt i luften, og vi glæder os meget over at det er vores unge som står for det. I næste uge kommer der billeder på vores dyr. Det bliver vores medlemmer opgave at holde denne del af hjemmesiden opdateret.

Under punktet SoMe (sociale medier) har vi samlet vores Google Photos.  Her vil vi smide de store aktiviteter op som 3DMH og andre gode ture og events så I kan opleve dem i bedst mulig kvalitet. Her kan I også finde vores YouTube kanal og alle vores videoer vi har lavet igennem årene.

Husk også at vi opdatere UGENS PROGRAM hver uge med hvad der sker på Højvang. Her vil der også være informationer om ture ud af huset eksempelvis

Ris og ros modtages gerne!

Omkring årsskiftet regner vi med at ramme 200.000 besøg på vores hjemmeside. De mange besøg kan vi særligt takke vores medlemmer fordi de bidrager med billeder og indspark som gør hjemmesiden levende 🙂

Vi afslutter med Kurt som var i Thisted i søndags med en flok drenge for at køre go kart og prøve skaterbane 🙂

Mvh Dan Riis