OVERSTÅET LAN PARTY (VINTERFERIE)


I fredags afholdt vi lan party for vinterferien.

Vi havde omkring 40-45 unge igennem aften og natten. En af vores gamle medlemmer Benjamin havde VR med som blev gennemtestet af vores unge. Der var kø hos hans maskine.

Foruden vores egne 15 maskiner havde vores unge taget deres egne med og denne gang kunne både vores strøm og netværk følge med. Vi takker ledelsen for at efterkomme vores ønsker om opgradering af el nettet.

I salen havde vi sat Just Dance op med projektor, røgmaskine og vores store PA anlæg så de unge kunne få fuld smæk på dansen. Det er ikke sidste gang vi bruger den løsning 🙂

Vi må ikke glemme vores frivillige som er en kæmpe hjælp til blandt andet lave maden. Det er ren luksus at vi har frivillige som kommer og laver alt maden og efterlader køkkenet pænt og rent når de tager hjem! Vi takker Jess, Lisbeth, Ulmer og Amalie for hjælpen.
Vi må hellere ikke glemme vores unge som altid er behjælpelig når vi skal gøre klar til lan party og der skal slæbes borde, stole, netværkskabler, tjekkes op på kabler og udstyr og ikke mindst købe ind. Det er et stort arbejde at holde lan party

Vores næste lan party bliver som de unge har efterspurgt for de ældre medlemmer. Altså et mindre lan party som skal være mere intenst med ren gaming.

God ferie fra gaming 🙂