Personalenyt

Kære unger og forældre.

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Farvel til Anders….

I fredags takkede Anders af som medarbejder på Højvang, for at prøve nye græsgange af. Anders har ydet et stort arbejde i det opsøgende arbejde og i samspillet og aktiviteterne med ungerne her. Anders bevarer dog en vis tilknytning til Højvang, da han deltager i to UK ture (februar og juni) og i samarbejdet med disse. Ligeledes har Anders sagt ja tak til at indgå som vikar om aftenen, hvis behovet viser sig herfor og det er foreneligt med hans nye job.

Tak til Anders, for dit store bidrag her på Højvang i Svenstrup by.

Det Opsøgende Arbejde overgår nu til alle ansatte i fritids- og ungdomsklub regi. Inge får en speciel rolle i dette, da hun i samarbejde med Frank får en koordinerende rolle i indsatser og prioriteringer.

Inge slipper selvfølgelig ikke hestene og bygger livet, så der vil I fortsat høre hendes milde røst rigtig mange timer om ugen.

…. Og farvel til Rikke også.

Rikkes barsel får snart en ende og det gør hendes ansættelse her på Højvang også. Rikke har valgt af hensyn til familien, ikke at vende tilbage til os. Hun kommer på torsdag og snakker med børnene om dette. I bedes derfor ikke fortælle det til jeres børn, det gør vi sammen med Rikke.

Rikkes afgang betyder samtidig at Maiken, der er ansat i Rikkes barsel fortsætter i hendes stilling og det er vi rigtig glade for.

Jan er vores nye mand på Højvang.

Jan starter d. 2 marts, og skal i samarbejde med vores inde team, sparke ekstra energi i det idrætslige i vores sal. Jan mestrer alle sportsdicipliner – næsten!

Jan siger (frit oversat) “at opfører I jer ikke ordentlig”, så kan han også nogle små judo tricks J

Vi glæder os alle til samarbejdet.

 

Centerleder Henrik Leth-Nielsen