PROGRAM FOR ÅBEN HUS MANDAG D. 18.06.2018


Åben hus for de kommende 4. klasse årgange i Svenstrup & Godthåb.

Velkommen til åben hus på Fritidscentret Højvang. Vi har sammensat et program så I kommer bedst muligt rundt i huset, og får de bedste oplevelser. Personalet og vores unge vil være behjælpelige og svare på alle jeres spørgsmål.

I vores Cafe vil der være lækre snacks i caféen bestående af gulerødder og agurkestave fra kl 15-1630. Derefter vil der bliver serveret aftensmad/takeaway fra kl 1630-18. Menuen er frikadeller og/eller kylling med kartoffelsalat. Der findes smart take away bøtter i caféen. 

PROGRAM FOR DAGEN:

  • Kl 15-18 CAFE: Er vores regnskabsmand Søren i vores Café klar til at svare på spørgsmål, fra indmeldelse, udmeldelse, betaling, pladshenvisning.
  • Kl 15-18 E-sport:  Her er der mulighed for at kommer op og prøve at spille computer.
    Der vil være nogle af vores unge, som kan hjælpe med at spille samt evt. svare på spørgsmål.
  • Kl 15-18 Smådyrstuen: Her er der mulighed for at komme over for at kæle for vores smådyr. I kan få hjælp af vores gode hjælper til at holde og kæle for dyrene. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål om pasning, betaling, samt udmugning rutiner.
  • Kl 15-18 Kaninhuset: Her er der mulighed at gå en tur med en af vores kaniner samt kæle for vores kaniner. Vores hjælper er klar til at hjælpe til i kaninhuset. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål, pasning, betaling, samt udmugning rutiner.
  • Kl 15-18 Salen: Cirkus Højvang med David i spidsen, byder dig velkommen til at prøve kræfter med forskellige udtryksformer fra cirkus verden, trapez, jonglering, akrobatik og meget mere.
  • Kl 15-18 Heste: Kan du kommer på besøg på byggeren for at høre hvordan de arbejder med hestene i igennem børnefællesskaber, dressur og spring. Der er mulighed for at kæle og klappe hestene, og en lille gulerod måske starten på en ny ven.

NB: Vi tager situations billeder som udelukkende bruges til vores hjemmeside.