VELKOMMEN TIL FREDERIK SCHOU JENSEN (IGEN)


Vi er glade for at kunne fortælle, at Frederik skal være hos os for en ny periode. Vi fik ikke skrevet om Frederik sidste gang. Det gør vi denne gang.

Frederik skriver om sig selv:

Hej. Jeg hedder Frederik og 21 år. Jeg har gået i fritids- og ungdomsklubben siden 4. klasse. Idag er jeg ved at uddanne mig til pædagog, og er derfor i praktik på Fritidscentret Højvang for at få noget erfaring fra den virkelig verden. Mit første praktik ophold var en generel rundtur i de forskellige afdelinger. Denne gang skal jeg være i special gruppen og lærer dette område bedre kende. 

Jeg har en forventning om at se og lærer hvordan en klub er opbygget og få indblik hvordan det virker pædagogisk i hverdagen. 

Min praktik varer tre uger denne gang.

Mine fritids interesser er fodbold, gaming og vennerne.  

Mvh Frederik

Frederik Schou Jensen