VELKOMMEN TIL PIA & MAJKEN


Vi er glade for at kunne fortælle at Pia og Majken er nye pædagoger på Fritidscentret Højvang. Begge to skal arbejde i vores special gruppe.

Majken skriver om sig selv:

Hej med jer!

Mit navn er Majken og jeg er nyudklækket pædagog. Jeg har været så heldig at jeg skal bruge resten af året i SG gruppen på Fritidscentret Højvang.

Jeg kan godt lide at være kreativ og bevæge min krop – også elsker jeg dyr!

Mvh Majken.


Pia skriver om sig selv:

Hej 🙂

Mit navn er Pia, jeg er ny medarbejder i SG og skal være her indtil nytår. Jeg er uddannet ergoterapeut og vild med alt hvad der hedder gymnastik, akrobatik og cirkus. Derudover elsker jeg at være kreativ og laver flere forskellige former for kreativt håndarbejde.

Jeg glæder mig til at møde jer, så kom endelig hen og sig hej! 😀

Venlig hilsen Pia