BILLEDER FRA MUSIK FESTIVALEN 2020


I weekenden har Ungdomsringen afholdt Musik Festivalen i Nordkraft i Aalborg. Vi har som altid personale med på festivalen for at lave opsøgende arbejde, men også for at hjælpe med alt det praktiske arbejde som lyd og opsætningen.

I år havde Ungdomsringen et nyt tiltag – nemlig Rockstart Treatment – her kunne de forskellige bands deltage i og vinde en tur i en limousine og få en fotosession som ægte stjerner. De unge fik en oplevelse ud over det sædvanlig.

Vores egne medlemmer tog ind fredag aften med Inge og Andrea for at opleve nogle fede bands.


Billeder fra Rockstar Treatment af taget af Dan Riis

Alle billeder kan ses på vores Google Fotos ved at trykke HER


Nordjyske har en spændende artikel om Musik Festivalen 2020 – direkte link HER

Musikken overtager Nordkraft

FESTIVAL: Ungdomsringens store musikfestival samler tusinder fra ind- og udland i weekenden

Det er tredje år, at festivalen finder sted i Nordkraft. Tidligere holdt den til i Aalborg Kongres & Kultur Center.Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

DET ER TREDJE ÅR, AT FESTIVALEN FINDER STED I NORDKRAFT. TIDLIGERE HOLDT DEN TIL I AALBORG KONGRES & KULTUR CENTER.ARKIVFOTO: NICOLAS CHO MEIER
AALBORG: Er du vild med musik og interesseret i at spotte nogle af fremtidens stjerner, så er Nordkraft stedet at være på fredag og lørdag.
De 180 bands kommer fra hele landet og Sverige, Belgien og Grønland. ?Arkivfoto:  Bente Poder

DE 180 BANDS KOMMER FRA HELE LANDET OG SVERIGE, BELGIEN OG GRØNLAND. ?ARKIVFOTO: BENTE PODER

Her rykker 180 bands fra hele landet samt Belgien, Sverige og Grønland nemlig ind for at være sammen til Ungdomsringens Musik- festival.

– Det gik vanvittigt hurtigt at få udsolgt pladserne i år, og vi har måttet lave vente- liste, siger Peter Kristoffersen, der er ansvarlig for musik på Fri-Stedet og med i styregruppen bag den traditionsrige begivenhed.

Rockstar treatment

Festivalen kommer til at køre på seks scener rundt i huset og med masser af mulighed for, at publikum kan få store musikalske oplevelser.

– Musikken er virkelig mangfoldig forstået på den måde, at stort set alle genrer er repræsenteret. Mange er rigtig, rigtig dygtige, men egentlig er der ikke det, det går ud på. Festivalen handler om fællesskab og om at få en fed oplevelse, siger han.

Som noget nyt har festivalen i år lavet en konkurrence for de mange deltagere.

På forhånd kan de lægge bandfotos op under hashtagget ★umfrocks2020 på Instagram. Det billede, der får flest likes, vinder The Rockstar Treatment og får limousinekørsel til Nordkraft, photoshoot med professionel fotograf og ekstra lækker forplejning.

– Vi vil gerne sætte noget fokus på de unge mennesker og lave noget sjov samtidig, forklarer Peter Kristoffersen og tilføjer, at med konkurrencen skruer man også lige en tand ekstra op for underholdningen og iscenesætter de drømme, deltagerne har med deres musik og fællesskaber.

Hele byen er inviteret

Festival åbner fredag 17. januar kl. 19 og fortsætter til midnat. Lørdag går det igen løs på de seks scener i hele Nordkraft.

Musikfestivalen er åben for alle begge dage, og det tilbud, håber Peter Kristoffersen, at mange i byen har lyst vil tage imod.

– Det er alle tiders chance til at høre noget musik og se, hvad de unge kan, siger han.