FARVEL TIL PIA OG ANNETTE


Hej med Jer

Efter godt et år i Specialgruppen her på Højvang stopper jeg pr. 31/7- 2019. Jeg vil derfor gerne sige 1000 tak for de mange skønne timer jeg har haft her, både med SG, FK og UK. Jeg har nydt de mange timer i krea og cirkus, hvor jeg håber at I fortsat vil få en masse gode oplevelser sammen med Maria og David J

Tak for sjov, spas og gode grin, I vil blive savnet hver og en!

Jeg holder afslutning for alle fredag d. 21/6 på bålpladsen fra kl. 14.30-16.00, så kom og lav et pande brød og få en farvelkrammer J

Mvh. Pia

Kære børn, unge og personale

Som nogen af jer nok har hørt eller set her på hjemmesiden, så stopper Annette og jeg på Højvang pr. 31/7-2019. Vi har været super glade for at lære jer alle at kende og vil gerne sige pænt farvel og tak for denne gang. Derfor håber vi at så mange som muligt vil komme over på bålpladsen nu på fredag d. 21/6 mellem kl. 14.30 – 16.00, hvor vi vil hygge med bål og pandebrød og ønske god sommerferie til alle J

Masser af knus, kram og High fives

Annette & Pia