UNGDOMSRINGENS MUSIKFESTIVAL 2018


Program:
Fredag d. 19 januar: Festivalåbning kl. 19 på scene Skråen. Herefter musik på alle scener til kl. 24.00
Lørdag d. 20 januar. Musik på alle scener fra kl. 11 til 24.00

Kom med til Ungdomsringens Musikfestival i nye rammer.

Ungdomsringens Musikfestival flytter i nye seje og inspirerende rammer i Nordkraft i Aalborg. Her vil der være fuld kog på ungdomsfestival-stemningen og der vil som altid være en lang række bands fra hele landet som stiller op og fyrer den af. Ungdomsringens Musikfestival er DKs største festival for fritids- ungdomsklub og ungdomsskolebands.

Ungdomsringens Musikfestival bliver vanen tro afholdt i den tredje weekend i januar, 19 – 20 januar 2018.

Formålet med Ungdomsringens Musikfestival er at give deltagere mulighed for at tage på en sjov og oplevelsesrig weekendtur til Aalborg med musikken i centrum.

Alle er velkomne! Vi håber at I fylder bussen og tager hele klubben eller ungdomsskoleholdet med til Aalborg. Der er gratis entre for alle.

Tilmelding til årets festival er åben! Spilletider sælges efter først-til-mølle princippet.

Sceneinfo:

Alle scener er professionelt udstyret og bemandet af professionelle lyd- og lysfolk. Vi gør alt, hvad vi kan for at give deltagere den bedste, sjoveste og tryggeste oplevelse med at spille på festivalen. Vi håber, I vil gøre jer umage og fyre den max af, når scenen er jeres!

Royal Stage

Royal Stage er STOR! Her har vi en gigantiske scene, lydanlæg og lys! Publikumskapaciteten er 1300! Tør i stiller Jer på denne majestætiske scene!!

Skråen

Skråen er en fantastisk lækker klubscene. Der er tale om et stort og lækkert spillesteds-lokale med plads til ca. 500 publikummer!

Scene Teater 1

Scene Teater 1 er en til lejligheden opbygget scene i et af Teater Nordkrafts lækre teatersale. Scene, lyd og lys er helt i top. Der er plads til ca. 150 publikummer ved Scene Teater 1.

Scene Teater 2

Scene Teater 2 er også bygget til lejligheden i et af Teater Nordkrafts lækre sale. Der er plads til ca. 150 publikummer ved Scene Teater 2.

Café Kul – caféscenen

Cafescenen ligger i hyggelige og stemningsfulde Café Kul, som til dagligt er en del af Ung Aalborg. Her spiller alle unplugged-artister. Der er plads til ca. 75 publikummer ved Caféscenen

Café Kul – Kælderscenen

Cafe Kul – Kælderscenen ligger i kælderen. Det er en mega sej scene, som passer perfekt til Hip Hop, elektronisk musik, rap mv. Kælderscenen huser alle elektroniske acts! Publikumskapaciteten er ca. 150.

NB: Alle acts skal gerne optræde minimum 20 minutter for at vi ikke får for store “huller” i programmet.

Tilmelding her:

Musikfestival – Bandtilmelding – 2018

Musikfestival – Bandtilmelding Rap n Roll/DJ/Electronica scenen – 2018 (Kælderscenen)

Musikfestival – Bandtilmelding unplugged scene – 2018 Caféscenen

Musikfestival – Overnatning 2018

Priser:

Bands med spilletid på Royal Stage, Skråen, Scene Joule, Scene Ohm: 350 kr.

Artister og acts med spilletid på Cafe Kul – Cafescenen (unplugged performance) eller i Kælderscenen (elektronisk musik, rap mv.): 175 kr.

Sidste tilmeldingsfrist for bands er den 10. december, og at alle tilmeldinger foregår efter først-til-mølle princippet.

Overnatning:

Som de seneste år tilbyder Ungdomsringens Musikfestival overnatning til alle for en meget rimelig pris. Overnatning tilbydes både til bands – men også til alle øvrige unge, som sammen med klubben/ungdomsskolen er taget på tur for at opleve Ungomdsringens Musikfestival. Overnatning foregår på Filstedvejens Skole, som ligger godt 2,5 KM fra Nordkraft. Overnatning inklusiv morgenmad koster 60 kr. pr. nat

Ungeindslag / ungeevents / ungestande

Ønsker jeres unge at bidrage til festivalen med en aktivitet/performance/stand eller noget helt tredje vil vi meget gerne høre om det. Kontakt gerne Stefan Kvamm fra Ungdomsringen på tlf. 22996667 eller mail stk@ungdomsringen.dk

Vagter

Deltagende klubber og ungdomsskoler skal bidrage med en to-timers vagt pr. tilmeldt band.

Parkering

Et antal busser kan parkere på Teglgårds plads lige foran Nordkraft. Parkeringstilladelse fås ved henvendelse ved Festival-Check-in skranken i Nordkraft. Er alle pladser taget henviser vi til øvrige offentlige parkeringspladser.

Nordkraft

Ønsker I at se lidt nærmere på Nordkraft og få et indtryk af festivalens ramme, kan I finde info her: http://nordkraft.dk/forside.aspx

Billeder og video fra de seneste års festival findes på facebook.com/musikfestival
Musikfestivalen er et alkohol-, stof- og røgfrit arrangement.
Har I spørgsmål, så kontakt Stefan Kvamm på stk@ungdomsringen.dk.

Download plakat her

Rasmus og Trine fra Ungdomsringens Musikfestivals arbejdsgruppe byder velkommen til Nordkraft her