VELKOMMEN TIL JONAS HØGENHAUG LYNEBORG


Vi byder velkommen til Jonas som er ny ansat.

Jonas skriver om sig selv:

Jeg er en stille og rolig person, der er meget passioneret om mine hobbyer. Mine hobbyer består primært omkring min interesse for middelalderen og fantasy. Jeg læser og skriver meget og spille diverse spil, både i form af kort, brætspil og bordrollespil, samt computerspil. Udover disse stillesidende aktiviteter bruger jeg min fritid på Live-rollespil og bohurt, også kaldet middelalderkamp eller “armored combat”.

I min primære pædagogik fokuserer jeg på udvikling og læring gennem sjov, leg og spil. Jeg mener at man virkelig kan skærpe sine kompetencer og forståelses evne gemmen abstrakt læring. Oftest vil jeg basere aktiviteter omkring muligheden for at sammenflette børn og unges interesser i en kontekst der kan støtte deres udvikling på en fornuftig måde. Desuden så har jeg erfareret at relations dannelse oftest finder sted når man tilstede og deltagende med de unge og børnene.

Jonas Høgenhaug Lyneborg