VELKOMMEN TIL JOSEPHINE SVENDSEN


Efter en årrække på Fritidscentret Højvang er undertegnet meget stolt af, at byde Josephine Svendsen velkommen på hjemmesiden som hjælper.

I nogle år har jeg nu varetaget hjemmesiden og brugt mange kræfter på netop at vise omverden hvad vi kan på Fritidscentret Højvang.

En af mine drømme har altid været at det er børnene der skal være med til at drive hjemmesiden. Med Josephine Svendsen bliver det nu muligt. Hun skal hjælpe med artikler – hvad der sker på Højvang – beskrivelse af vores dyr – alt hvad der er interessant set ud fra børnenes perspektiv.

Josephine skriver om sig selv:

Jeg hedder som sagt Josephine og skal være hjælper på hjemmesiden. Jeg er 13 år og har gået på klubben i næsten 3 år.  Jeg elsker at være kreativ men kan også godt lide dyr så det er nok der i mest vil finde mig.

Josephine Emilie Svendsen