VELKOMMEN TIL NY CENTERLEDER


Jeg er utrolig glad for at kunne byde Pedja velkommen til Center for Tværfaglig Forebyggelse, hvor han er ansat som leder af FC Højvang.  Jeg glæder mig til samarbejdet og er sikker på at han vil blive en god leder for medlemmer og medarbejdere på Højvang i samarbejde med Frank og Inge.

Mvh Denise Bakholm, CFTF

Pedja skriver om sig selv:

Kære alle.

Mit navn er Pedja Predrag Jovetic og jeg bliver den nye centerleder på Fritidscentret Højvang.
Jeg kommer fra en stilling som afdelingsleder i Jammerbugt Ungdomsskole, hvor jeg stod i spidsen for klubområdet og fritidsundervisning. Jeg er 40 år og bor med min kone og vores to børn i Skalborg.

Jeg glæder mig til at starte på FC-Højvang og lære en masse nye børn, unge og kommende kollegaer at kende, samt prøve kræfter med en ny og spændende opgave.

Mvh Pedja.

Pedja Predrag Jovetic