PROGRAM FOR ÅBEN HUS MANDAG D. 17.06.2019


Åbent hus for de kommende 4. klasse årgange, og deres forældre, i Svenstrup & Godthåb, på Fritidscentret Højvang.

Velkommen til åben hus på Fritidscentret Højvang. Vi har sammensat et program så I kommer bedst muligt rundt i huset, og får de bedste oplevelser. Personalet og vores unge vil være behjælpelige og svare på alle jeres spørgsmål.

I vores Cafe vil der være lækre snacks i caféen fra kl 15-16.30. Derefter vil der bliver serveret aftensmad/takeaway fra kl 16.30-18. Menuen er frikadeller og/eller kylling med kartoffelsalat og/eller salat. Der findes smarte take away bøtter i caféen. 

PROGRAM FOR ÅBEN HUS MANDAG D. 17.06.2019:

Kl 15-18 CAFE: Er vores regnskabsmand Søren i vores Café klar til at svare på spørgsmål, fra indmeldelse, udmeldelse, betaling, pladshenvisning. Her vil der desuden være mulighed for noget varmt eller koldt at drikke og for at få en snak med noget af vores dejlige personale, som gerne vil fortælle jer alt om vores fritidscenter.

Kl 15-18 E-sport:  Her er der mulighed for at kommer op og prøve at spille computer.
Der vil være nogle af vores unge, som kan hjælpe med at spille samt evt. svare på spørgsmål.

(Man kan ikke spille CS:GO denne dag eller på nogle af wildcarddagene, da vi har et krav om at man skal være indmeldt på Højvang og have en Gamer-Kontrakt.)

Kl 15-18 Smådyrstuen: Her er der mulighed for at komme over for at kæle for vores smådyr. I kan få hjælp af vores gode hjælper til at holde og kæle for dyrene. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål om pasning, betaling, samt udmugning rutiner.

Kl 15-18 Kaninhuset: Her er der mulighed at gå en tur med en af vores kaniner samt kæle for vores kaniner. Vores hjælper er klar til at hjælpe til i kaninhuset. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål, pasning, betaling, samt udmugning rutiner.

Kl 15-18 Salen: Cirkus Højvang med vores dygtige personale i spidsen, byder dig velkommen til at prøve kræfter med forskellige udtryksformer fra cirkus verden, trapez, jonglering, akrobatik og meget mere.

Kl 15-18 Heste: Kan du komme på besøg på byggeren for at høre hvordan de arbejder med hestene i igennem børnefællesskaber, dressur og spring. Der er mulighed for at kæle og klappe hestene, og en lille gulerod måske starten på en ny ven. Der vil desuden være mulighed for at prøve at ride fra klokken: 15:30-17:00.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig via tlf. 99823470. Du skal også være velkommen til at ringe og stille spørgsmål.

NB: Vi tager situations billeder som udelukkende bruges til vores hjemmeside.