3 DAGE MED HEST 2017: HOLDET BAG


Søndag sluttede dette års 3 DAGE MED HEST 2017. Hele konceptet bag 3 DAGE MED HEST er at de unge arrangere og planlægger hele eventen. Alt fra aktiviteter til maden til sovepladser – ja stort set alt – kun guidede af os voksne. Skal vi være helt ærlige – så ville det aldrig lykkes at afholde sådan et event hvis det netop ikke var for vores unge og frivillige!

Fritidscentret Højvang sætter en ære I at inkludere vores unge i et arrangement som 3 DAGE MED HEST.

Dette års 3 DAGE MED HEST bygger på erfaringer fra sidste års event. Vi er stolte af at så mange har hjulpet og ikke mindst alle de virksomheder og personer som har bidraget med både penge og gaver til de unge. Det var utroligt fedt at kunne give de unge en masse minder med hjem fra den lille by i det Jyske. Selv i Frederikshavn trådte The Reef til mindre end 24 timer før med bidrag. Broen Aalborg bliver vi også nød til at fremhæve fordi de har en særlig plads i vores hjerte fordi de giver udsatte unge mulighed for at deltage i aktiviteter på lige fod med andre unge i Danmark.

Ungdomsringen kommer vi ikke udenom da de er vores hovedaktør bag 3 DAGE MED HEST 2017. De laver mange gode tiltag for ungdommen i Danmark.

Særligt tak til vores lokal område. Se under vores SPONSOR hvem der blandt andet har hjulpet os.

Billedet under her var det det sidste vi gjorde inden vi lukkede Fritidscentret Højvang søndag. Vi var trætte men glade alle sammen. Ikke alle der hjalp med 3 DAGE MED HEST 2017 er på billedet, men en stor del.

Mandag var der tur for hjælperne til Equitour 2017 – mon ikke der kommer et par billeder fra dagen også.

Vi ses i 2018!