3 DAGE MED HEST 2017 UPDATE


SIDEN ER FASTGJORT OG BLIVER LØBENDE OPDATERET! BOGMÆRK DEN GERNE!


Torsdag d. 01.06.2017

Der har været fuld skrue på idag. Vi er snart klar og glæder os til at modtage jer i morgen. Vejret er blevet meget bedre idag så vi håber i tager varmen med når I ankommer imorgen 🙂

 

Onsdag d. 31.05.2017

Vores unge har lavet en fed video om vores heste. Se den på vores YouTube kanal – husk at abb på vores kanal så i får alle de nyeste videoer!

På lørdag under jule festmiddagen har vi jule rodeo for både deltager og de voksne – glæd jer 🙂


Torsdag d. 25.05.2017

Igår var Mathias forbi. Han hjælper os med at lave drone optagelser – glæd jer. Vi får de fedeste optagelser i år.

Planlægnings gruppen er igang idag med at lave video om vores heste. Selv på helligedage holder vi ikke fri på Fritidscentret Højvang.

 


Onsdag d. 24.05.2017

Velkomstbrevet til forældre, personale og selvfølgelig de vigtigste: deltagerne kan hentes HER SOM PDF

Endnu flere har meldt sig at give vores unge en endnu federe weekend. Velkommen til dem. Læs mere om dem på vores SPONSOR side.


Mandag d. 22.05.2017

Så er de unge mennesker i gang med at planlægge 3 DAGE MED HEST.


Torsdag d. 18.05.2017

Vi er stolte af vores lokal samfund som i år er begyndt at bidrage til 3 DAGE MED HEST 2017. Det giver os mulighed for, at give de unge en endnu bedre weekend. Takker for alle der bidrager til eventen. Vi er også glade for vores samarbejdspartnere som hjælper os.


Onsdag d. 17.05.2017

Om lidt over to uger starter 3 DAGE MED HEST 2017 på Fritidscentret Højvang. Vi begynder derfor, at komme med løbende informationer om weekenden. Programmet er nu lagt ud og findes HER

På menulinjen finder du 3DMH2017 hvor du kan finde al information du har brug for. Vi anbefaler, at du tilmelder dig vores NYHEDSBREV så du kan holde dig opdateret. Vi er også på FACEBOOK – LIKE US og få nyhederne direkte på din telefon/tablet. Ydermere er vi også på INSTAGRAM og SNAPCHAT – søg efter fchoejvang. Vores unge vil livestreame og lave updates løbende op til weekenden, og selvfølgelige også under eventen således familier og venner kan følge med.


Vi gør opmærksom på, at alle pladser ER optaget. Hold øje med vores hjemmeside og Ungdomsringens hjemmeside for næste års 3 DAGE MED HEST 2018 er allerede planlagt i Pinsen 2018!

Ydermere gør vi opmærksom på, at 3 DAGE MED HEST 2017 kun er for deltagere. Man er selvfølgelig altid velkommen til at komme forbi Fritidscentret i løbet af weekenden og se vores aktiviteter.


Fra 2016